Kwaliteit

Kwaliteit

Het internet is een mooie bron van informatie en voor veel onderwerpen ideaal om research te doen. Voor hypotheken gaat dit helaas niet op. De spelregels, fiscale regels en mogelijkheden veranderen continu.

Het internet verschoont zich niet altijd met deze veranderingen waardoor het voor u erg lastig wordt om de juiste informatie te vinden. Laat staan de juiste keuzes met alle (financiële) gevolgen nadien ….

Om deze reden adviseren wij u altijd een afspraak met een specialist te maken. Wij bieden u vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan waarin we u precies kunnen voorlichten over uw mogelijkheden.

Kwaliteitskeurmerk

Ons kantoor is aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening.

In Nederland zijn ruim 20.000 personen werkzaam met een hypotheek diploma, hiervan zijn ongeveer 9.000 Erkend Hypotheek Adviseurs. Echter slechts circa 1.250 personen mogen de titel Erkend Hypothecair Planner voeren. Bij advies van Joost heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) is een vereniging van ervaren en deskundige hypotheekadviseurs die de opleiding Leergang Hypothecaire Planning met succes hebben afgerond.

Wij volgen jaarlijks de verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. Met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies.

Ons registratie nummer is 1059

De AFM voert de Wet financieel toezicht (WFT) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs.

Ons kantoor staat onder toezicht van de AFM en beschikt over de wettelijke vergunningen om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.

Ons registratie nummer is 12045032

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID) biedt één loket voor klachten over financiële dienstverleners. Ons kantoor is aangesloten bij het Kifid, waardoor u bij geschillen altijd beroep kunt doen op een onafhankelijke boordeling en bemiddeling bij eventuele klachten.

Ons registratie nummer is 300.016746

 

Lees hoe andere klanten onze diensten ervaren op Advieskeuze.nl, het onafhankelijk online platform voor de consument.