Werkwijze

Werkwijze

Advies van Joost kan u als onafhankelijke partij perfect begeleiden in de keuzes die u moet maken en de financiële aandacht geven die u verdient.

Onze onafhankelijkheid kunnen wij waarborgen doordat wij op gebied van hypotheken geen verschillen in inkomsten hebben. Wij werken niet op provisie, maar tegen een vast tarief geldig voor iedere geldverstrekker.

Hoe komt onze werkwijze tot stand?

Onze werkwijze kenmerkt zich door een aantal stappen:

Kennismaking

In dit gesprek bespreken wij uw wensen en mogelijkheden. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Na afloop kunt u beslissen of en hoe u gebruik wenst te maken van onze diensten.
Inventariseren

Ons motto is: een uitgebreide inventarisatie is de fundering van een goed advies. Is dit gebouwd op los zand, dan zal het net als een kaartenhuis instorten. Om dit te voorkomen beginnen wij met het maken van uw klantprofiel. Dit profiel bestaat uit het in kaart brengen van uw persoonlijke financiële situatie, uw wensen en uw risicobereidheid. Daarnaast kijken we naar uw kennis op het gebied van financiële producten.

Analyseren

Nadat wij uw persoonlijke situatie en wensen in beeld hebben gebracht, voeren wij een uitgebreide analyse uit. Hiermee kunnen wij een eerste selectie maken van producten die het beste passen bij uw behoeften.

Advies

Aan de hand van onze inventarisatie en analyse adviseren wij u over de mogelijkheden en oplossingen waarmee u uw wensen kunt realiseren. Dit in de vorm van een op maat geschreven advies. In dit advies geven wij aan welke producten het beste aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden.

Bemiddeling

Wanneer u overgaat tot aanschaf van één of meerde producten, verzorgen wij het gehele contacttraject van aanvraag tot levering. Onze ervaring is namelijk dat dit door de gemiddelde klant wordt ervaren als het meest intensieve en vervelende gedeelte in het adviestraject; het verzamelen van de stukken. Wij helpen u uiteraard bij het verzamelen en aanleveren van de benodigde stukken. Ook onderhouden wij gedurende het traject het contact met de betreffende aanbieder maar uiteraard ook met een eventuele makelaar, notaris, verzekeraar en/of taxateur. van de producten. Wij staan u bij van begin tot eind om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en wij u volledig kunnen ontzorgen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Nazorg

Wij kunnen u ook van dienst zijn nadat u het door u gewenste financieel product heeft aangeschaft. Deze begeleiding kan bestaan uit beantwoording van algemene vragen over het betreffende product of aanpassing van het product vanwege gewijzigde omstandigheden. Ook als uw persoonlijke situatie en/of behoeften veranderen kunnen wij u opnieuw van advies voorzien om te bekijken of de afgesloten producten nog aansluiten bij uw huidige situatie en/of behoeften.